Topbanner

Tid for noen rolige dager i fjellet? 

Om sommeren ligger 150 km med godt merkede stier foran deg og Rondane er kjent for sitt lette, men samtidig varierte høyfjellsterreng. Ønsker du større utfordringer finner du 10 topper på over 2000 meter i Rondane og stup på nærmere 800 meter. Her kan alle få fine naturopplevelser på koselige seterveier og godt merkede stier eller fritt i terrenget.

Vi tilbyr våre gjester sykkelutleie og både seterveier og stier gir deg fantastiske muligheter på sykkelsetet. Flere av fjellvannene på Høvringen og i nærområdene har fisk. På Høvringsvatnet kan du både fiske og ro i din egen båt.

Øigardseter har sommersesong fra slutten av juni til begynnelsen av oktober. Da har det friske grønne løvet og gresset gjort sitt inntog og fjellblomstene begynt å blomstre. Vi ligger så langt mot nord at sommerkveldene får et helt unikt lys med solnedgang ved 23-tiden og det er lyst hele natta.

walking

Rikelige turmuligheter

På Høvringen og i Rondane kan alle få fine naturopplevelser på koselige seterveier og godt merkede stier eller fritt i terrenget.